December je mesec praznovanj in obdarovanj. Prav pa je, da se spomnimo tudi tistih, ki potrebujejo našo pomoč. Na šoli smo ves mesec pridno izdelovali okraske, dekoracije, voščilnice, darilne vrečke in druge izdelke, pa tudi pekli piškote, da je dišala cela šola. Zbirali smo sredstva, ki jih bo šolski sklad namenil otrokom iz socialno šibkejših družin in za nadstandardne dejavnosti na šoli.

Ves mesec je pred trgovino Fama stala naša stojnica z izdelki in iskreno se zahvaljujemo zaposlenim za vso pomoč pri zbiranju sredstev.

V petek, 6. 12. 2019, smo se zbrali pred trgovino Fama. Učenec 4. razreda Artur Humar nas je prijetno presenetil z lutkovno predstavo Miklavž svetuje, ki jo je pripravil sam ob pomoči staršev. Na harmoniki sta nam zaigrali učenki 3. razreda Zala Lokar in Špela Troha.

V petek, 20. 12. 2019, smo v prostorih šole organizirali predpraznično druženje s pridihom dobrodelnosti. V prijeten večer so nas popeljali otroci s svojim programom, nadaljevali pa smo ga ob dišečih dobrotah in toplem čaju.

Zahvaljujemo se Pekarni Ježek za darovane sladke dobrote.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste darovali za šolski sklad!