Skoči na glavno vsebino

Šolsko leto se s svetlobno hitrostjo bliža koncu. Zapomnili si ga bomo predvsem po lepih spominih, veselju s sošolci, polni malhi novega znanja in trenutkih, ko so nam zasijale iskrice v očeh. Da bi bilo teh trenutkov, ki se nam bodo vtisnili v spomin še več, smo delavci PŠ, učenci in starši skupaj zavihali rokave in si pričarali čudovit popoldan ob skupnem zaključnem srečanju.

Druženje smo izvedli v sredo, 14. 6. ob 18 uri. Pričeli smo s prireditvijo, kjer so se vsi učenci skupaj in vsak razred posebej predstavili. Prvošolci so poskrbeli za razigran ples,  drugošolci pa so nas z ljudskim plesom odpeljali v stare čase. Učenci tretjega razreda so na naše obraze narisali nasmeh s sproščenim petjem in plesom. Četrtošolci so nam predstavili Kekca v prav posebni, izvirni in moderni izvedbi. Petošolci  so odigrali angleški skeč in nam pokazali kako bogato je njihovo poznavanje angleškega jezika. Izkazali so se tudi s pripravo povezovalnega programa, kjer so vsak razred z domiselnimi igrami preizkusili ali lahko naslednje leto napreduje naprej. Prav vsi prvi štirje razredi so si zaslužili ključ, ki odpira vrata v višji razred. Sledila je še glasbena točka presenečenja z nastopom učitelja in učiteljic podružnične šole. Starši so bili z vsemi nastopi navdušeni, kar so nam pokazali z velikim aplavzom.

Veselo druženje smo, dokler nas ni pregnalo slabo vreme, nadaljevali pred telovadnico ob dobri hrani, pijači in v najboljši družbi. Pri organizaciji so nam na pomoč s pripravo prostora, prigrizkov in peko priskočili tudi starši.

Hvala vsem učencem, staršem, učiteljem in drugim delavcem, ki so poskrbeli, da nam bo celotno leto in ta dan ostal v najlepšem spominu.

Dostopnost